logo

Tølløse Hallen

Sportsvej 2
4340 Tølløse
Telefon +45 59 18 50 70

hallen@tollose-hallen.dk
Find vej

En selvejende institution

Tølløse Hallen er en selvejende instituion, hvis øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet vælges blandt klubbernes medlemmer.
Ordensreglement⇨
Vedtægter⇨

Den løbende drift styres af Halinspektøren og Bestyrelsen.
Tølløse Hallens historie - kort fortalt

I 1960 var der et spirende idrætsliv i Tølløse.

Gymnastiksalen på Centralskolen var byens eneste og der var stor mangel på haltid.

Kommunen havde ikke planer om, at udvide skolen med en stor hal, så det blev et privat initiativ fra Frits Lundsbjerg og Evald, der blev startskudet på Tølløse Hallen.


Friske folk fra Tølløse mente, at når Fårevejle, Knabstrup og Mørkøv kunne, kunne Tølløse også.

I foråret, den 20. april 1965, samlede man Tølløse Bold Klub, Tølløse Tennis Klub og Tølløse Håndværker- og Handelsforening til møde.

Den 6. juni 1966 blev den selvejende institution Tølløse Hallen stiftet med det formål, at man ved frivillig arbejdskraft skulle skaffe penge til og bygge en ny hal.
Der skulle bruges mange penge. De fleste penge blev tjent ved ind ved bankospil, to gange om ugen hele året, med ildsjælen Mogens Andersen i spidsen.Der gik et år fra den selvejende institution Tølløse Hallen var stiftet, til man kunne stikke spaden i jorden forår 1967.
I vinteren 1967/68 lå arbejdet stille i 3 måneder men den 21. september 1968 kunne man rejse buerne på hallen. Hallen blev taget i brug d.1.december 1969.
Selve indvielsen dog først fandt sted den 3. april 1971.


Det var en milepæl, der var nået.
Det var et kæmpe stort arbejde, der var gjort. Over 200 forskellige mennesker havde deltaget og lagt ca. 20.000 timers frivilligt arbejde i bygningen af Tølløse Hallen.

Tølløse Hallen har i dag driftsoverenskomst med Holbæk Kommune.